ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΡΙΑ, ΔΑΜΑΣΚΟΣ

... ξενάγηση της πόλης Δαμασκού και της αγοράς της Hamidieh Bazar

 

"Μπουκια" από Νάπολη - Sorrento

Γεύσεις απλές, λιτές και δυνατές. Έντονες μυρωδιές του σκόρδου και της ντομάτας.

 

Ιορδανία

Θα γνωρίσουμε την Ιορδανία μέσα από την κουζίνα της.

 

Emiglia Romagna

τα μυστικά της Μπολωνέζικης κουζίνας...

EMILIA ROMAGNA, 4ήμερη εκδρομή 04-07ΜΑΡ & 18-21ΜΑΡ Εκτύπωση E-mail
1η ημέρα: ημέρα (Πέμπτη):  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση μέσω σταθμού για την Bologna. Αφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.
Το απόγευμα θα κάνουμε μία περιήγηση της πόλης με επίσημο ξεναγό και η βραδιά θα τελειώσει με δείπνο σε εστιατόριο.  Διανυκτέρευση.
basilica-di-san-vitaleemilia-romagna-bologna1
2η ημέρα: (Παρασκευή): Μετά το πρωϊνό η Rafaella θα αναλάβει την γαστρονομική ξενάγηση της Μπολώνια αρχίζοντας από την αγορά τροφίμων και τελειώνοντάς την σε ένα πολύ καλό αλλαντοποιείο όπου θα δοκιμάσουμε, prosciutto, salame, mortadella, καθώς και διάφορα είδη τυριών συνοδευόμενα από ένα ποτήρι κρασί.
Το απόγευμα, σε μία οικογενειακή οινοποιϊα στους λόφους γύρω από την Μπολώνια, θα δοκιμάσουμε κρασιά και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παρατεθεί το μάθημα μαγειρικής.
Θα ακολουθήσει δείπνο με τα πιάτα που θα έχουν παρασκευασθεί στο «μάθημα». Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: (Σάββατο): Πρωϊνό στο ξενοδοχείο. Η ημέρα σήμερα είναι ελεύθερη για ψώνια και βόλτα στην πόλη.
Δυνατότητα δείπνου σε παραδοσιακή Pizzeria.
comesifa_350x2002

4η ημέρα: (Κυριακή): Νωρίς το πρωϊ αναχωρούμε για μία επίσκεψη σε τυροκομείο παρασκευής Parmigiano reggiano, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το περίφημο τυρί σε διαφορετικές φάσεις της ηλικίας του. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Galleria Ferrari και αμέσως μετά μία παραδοσιακή acetaia, βιοτεχνία παραγωγής μπαλσάμικου δηλαδή, όπου θα δοκιμάσουμε και το πραγματικό μπαλσάμικο.
Θα παρατεθεί ένα ελαφρύ γεύμα στην acetaia. Επιστροφή στην Μπολώνια και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
Αφιξη στο Ελ. Βενιζέλος μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Κόστος συμμετοχής: 775,00 € κατ’ άτομο σε ΔΙΚΛΙΝΟ
                                  195,00 € επιβάρυνση ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

(απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών για υλοποίησηση τα 15 άτομα)

Το "ταξίδι γεύσης" περιλαμβάνει:

-    Αεροπορικά εισιτήρια για Bologna μέσω σταθμού
-    τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων
-    πρωϊνό καθημερινά
-    ένα (1) δείπνο στην Μπολώνια
-    ένα (1) μάθημα μαγειρικής με γεύμα από τα πιάτα που θα έχουν παρασκευαστεί
-    ξενάγηση της Μπολώνια
-    γαστρονομική ξενάγηση πόλης και γευσιγνωσία στην καλύτερη salumeria της Μπολώνια
-    επίσκεψη σε εργοστάσιο παραγωγής Parmigiano reggiano
-    επίσκεψη στην Galleria Ferrari
-    επίσκεψη σε παραδοσιακή acetaia με γευστική δοκιμή μπαλσάμικου και ελαφρύ γεύμα
-    μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο
-    minibus για τις εκδρομές και περιηγήσεις κατά την διάρκεια της παραμονής στην Μπολώνια.
-    Υπηρεσίες τοπικού ξεναγού και μεταφραστή Ιταλικά/Αγγλικά
-    Αρχηγός συνοδός του CookMed.gr
Δώρο …. Η ποδιά του CookMed !!!

Δεν περιλαμβάνονται:
-    φόροι αεροδρομίου 125,00 € κατ΄ άτομο
-    φιλοδωρήματα
-    ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων (εξαιρούνται τα ποτά στις γευστικές δοκιμές)
-    είσοδοι στο Galleria Ferrari
Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Τα πεδία με αστερίσκο είναι απαραίτητα.
Όνομα (*)
Invalid Input
E-mail (*)
Invalid E-mail Address
Τηλέφωνο
Invalid Input
Διευκρίνησεις - Σχόλια Παρακαλώ όπως χρησιμοποιήσετε το πεδίο για να συμπληρωσετε την δική σας πρόταση ή πληροφορίες και διευκρινήσεις που εσείς θεωρείτε απαραίτητες.
Invalid Input
Antispam Refresh
Invalid Input
Αποστολή   
 
Καλώς ήλθατε στο Cookmed.gr

ΟΝ LINE Κρατήσεις Ξενοδοχείων
σε όλο τον κόσμο και στις καλύτερες τιμές

Untitled

Search Hotels

Check-in date

calendar

Check-out date

calendar